Škola osobnog razvoja koju vodim ima tri osnovna aspekta u koje spadaju brojni tečajevi i razne vrste tretmana.

Prvi aspekt čine sustavi karmičkog čišćenja objedinjeni pod imenom "TRANSFORMACIJA KARMIČKIH OBRAZACA".

Drugi aspekt čine sustavi ekspanzije svijesti i duhovnog prosvjetljenja, odnosno direktne percepcije i direktne akcije pod imenom "SPIRITUALNI RAD".

Treći aspekt tvore sustavi energetskog iscjeljivanja pod imenom "ENERGETSKI RAD".

Svi tečajevi navedeni pod ove tri grupe poredani su prema preporučenom redoslijedu pohađanja, s time da se tečajevi iz sve tri grupe mogu pohađati manje-više istovremeno. 

***********************

Svi tečajevi rade se s malim brojem polaznika pa svako ima priliku praktično provježbati sve metode uz nadzor voditelja i asistenata. 

Radna je satnica obično od 9 do 12 sati dnevno, a rad je intenzivan i dinamičan.

Sudionici se tretiraju kao inteligentne osobe koje mogu absorbirati veću količinu informacija i svladati i kompleksne tehnike. Zato dobivaju maksimum teorijskog i praktičnog znanja koji u tom trenutku mogu prihvatiti.

Svaki je tečaj i transformacijski proces - takav oblik rada zahtijeva potpunu predanost voditelja i asistenata da bi bio uspješan. Zato svi polaznici mogu računati na duboku osobnu transformaciju, ukoliko je žele i spremni su doprinijeti joj svojom otvorenošću i predanim radom.

Metode koje se prezentiraju revolucionarne su i avangardne - svaka je probojna i omogućuje ostvarenje duhovnih  i praktičnih ciljeva koji su još do jučer izgledali rezerviranima samo za "sretnike", odnosno osobe "dobre karme" ili "sudbine".

Dok tečajevi energetskog i duhovnog rada donose mogućnost duhovnog prosvjetljenja te razvoja sposobnosti iscjeljivanja u relativno kratkom roku, sustav T.K.O. omogućuje cjelovit rad na uzrocima ljudskih problema. Takav je sustav danas rijetkost jer premda postoje brojni integralisti u teorijskom smislu te mnogi koji tvrde da posjeduju i integralnu tehnologiju, nitko još nije ponudio integralnu metodu rastvaranja karmičkih problema. Metoda koju sam kreirao je sigurna, stabilna i ima svoju ekologiju, dubinu i zrelost. Ona ne propušta zahvatiti niti jednu od potencijalnih mogućnosti na koje možemo naići prilikom svladavanja osobnih problema - od psiholoških, obiteljskih ili emocionalnih uzroka pa sve do onih koji spadaju u domenu spiritualnih ili ezoteričnih.

Svi tečajevi treniraju vas i za kvalitetne terapeute - pogotovo tečajevi Transformacije karmičkih obrazaca. S takvom naobrazbom možete u roku od godinu-dvije stasati u uspješnog terapeuta koji je u stanju cjelovito rastvoriti nečiji problem radeći izravno na njegovim uzrocima.

Cijene tečajeva su razumne - u usporedbi s onima koje vladaju na tržištu "new-age" tehnika, moje cijene tečajeva i individualnih tretmana spadaju u srednje ili niže, premda se kvaliteta i dubina mojeg rada ne može uspoređivati s prosječnom "new-age" ponudom.