TKO2 omot

 

Nakon dvadeset godina istraživanja i osam godina pisanja, dugo očekivana knjiga Transformacija karmičkih obrazaca - Čišćenje kolektivnih ograničavajućih utjecaja - Knjiga druga konačno izlazi  16. 4. 2018. 

Za razliku od knjige prve koja se bavi uglavnom individualnim karmičkim obrascima, knjiga druga iz duologije Transformacije karmičkih obrazaca bavi se kolektivnim ograničavajućim utjecajima. Kolektivni karmički obrasci vezani su primarno uz utjecaj Zemljinog energetskog polja koje se u zadnjih nekoliko tisuća godina ponaša kao ograničavajući faktor u ljudskim životima. Iz tog je razloga potrebno poznavati prirodu i vrstu takvih utjecaja, kako bismo na temelju takvog znanja mogli kreirati i odgovarajuću metodologiju njihovog rastvaranja. 

Knjiga ima 448 stranica, tiskana je u kvalitetnom tvrdom uvezu, u boji te ovoga puta obogaćena i brojnim ilustracijama. Cijena knjige je 250 kuna bez poštarine koja je za Hrvatsku 30 kuna, a za inozemstvo oko 10 eura pa je cijena knjige za inozemstvo 45 eura. Možete je naručiti preko e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefona 095-9009505. 

Za polaznike tečajeva T.K.O. cijena knjige je 20% niža i može se nabaviti na tečajevima.

******

Tekst iz pogovora knjige:

"Knjiga koju držite u rukama bavi se istinskim uzrocima ljudskih problema. Za razliku od Knjige prve, koja se bavila uzrocima individualnih, Knjiga druga analizira uzroke kolektivnih ograničavajućih utjecaja. Činjenica jest da smo za vlastite probleme odgovorni prvenstveno mi sami jer ih kreiramo svojim postupcima, a također i duševnim stanjima – mislima i emocijama. Međutim, odgovornost za ograničavajuće utjecaje u našim životima mogu snositi i šire cjeline, poput obitelji, društvene zajednice ili planetarne svijesti, poznatije pod imenom „kolektivno nesvjesno“. Iako rjeđe prepoznati kao izvor ljudske problematike, i kolektivni karmički obrasci mogu biti razlogom čovjekove blokiranosti.

Kao efikasan sustav integralne uzročne terapije, Transformacija karmičkih obrazaca na jedinstven način objedinjuje rad na individualnim i kolektivnim utjecajima te posjeduje metodologiju koja omogućuje povratak u stanje duševne i duhovne cjelovitosti. Želimo li ih nadvladati, kolektivne karmičke obrasce prvo treba osvijestiti, a za one koji su spremni ići korak dalje tu su i brojna tehnička sredstva namijenjena njihovom rastvaranju. Tako će svijest čitatelja koji dođe do posljednje stranice ove knjige biti nepovratno promijenjena, dok će oni koji žele i praktično primjenjivati predstavljene metode imati priliku pridružiti se zajednici probuđenih, pročišćenih i ostvarenih ljudi."